Bestel hier Luzerne

contact  |  nieuws  |  bestellen

Timmerman

Historie

Producten

Private label

Telers

Nieuws

Contact

Vacatures

Luzerne Productwijzer

Lastig kiezen? Hieronder treft u een overzicht van dieren met bijbehorende producten. Tevens treft u een kort overzicht van de belangrijkste eigenschappen van de diverse soorten voeders.

= Beste keus

= Zeer geschikt

= Ook geschikt

= Niet geschikt

Productomschrijving

Luzerne Plus

Luzerne Plus bestaat uit pure luzerne met enkele procenten plantaardige olie. De olie bindt het blad van de lucerne en verbetert de opname. Het is belangrijk dat het blad goed wordt opgenomen, omdat hier juist de hoge voedingswaarde (lees meer)

Luzerne pluimvee

 Een gemiddelde hen zal ca. 2 gram luzerne per dag opnemen. Het voeren van luzerne stimuleert de spijsvertering, zorgt voor afleiding en bevordert zo het scharrelgedrag. Luzerne is goed inzetbaar en ook eenvoudig in uw pluimveestal of wintergarten te plaatsen. (lees meer)

 

Luzerne Balen

De Luzerne structuur balen zijn een natuurlijk droogvoeder dat uitermate geschikt is voor melkkoeien, kalveren, geiten, paarden en vele andere diersoorten. (lees meer)

 

Luzerne Briketten

Dit nieuwe product van Timmerman is een perfect welzijnsvoer voor vele diersoorten. Denk aan kuikens, leghennen, varkens en paarden. Door een stuk of 10 briketten in een hooi-net te plaatsen wordt er lekker mee gespeeld, gepikt of geknabbeld maar je kan ze ook op vele andere manieren inzetten. (lees meer)

Luzerne Pellets

De Luzerne pellets zijn geschikt voor vee, paarden, pluimvee en knaagdieren. Ze kunnen uitstekend als grondstof dienen voor veevoer maar ook enkelvoudig worden gevoerd. Dus voor de mengvoederindustrie is dit een uitstekend product. (lees meer)

Timothee

Timothee is het ultieme grassoort voor paarden en knaagdieren. De blad/stengel-verhouding is anders dan de meest voorkomende grassen in Nederland. Het stengelgehalte ligt namelijk hoger. (lees meer)

 

Esparcette

Esparcette is een vlinderbloemig voedergewas voor paarden met een aantal uiterst gunstige eigenschappen. Naast hoogwaardige voedingstoffen bevat Esparcette van nature uit hoog gedoseerd looizuur, ook wel tannines genoemd. (lees meer)

Groenvoederdrogerij Timmerman

Kortgeenseweg 3

Postbus 10

4484 ZG KORTGENE

T 0031 113 301651

E info@drogerijtimmerman.nl

 

 

© Groenvoederdrogerij Timmerman | Disclaimer | Privacystatement | Van der Meer Reclameatelier