Timmerman

100 jaar ervaring

Eigen productie Luzerne garantie voor kwaliteit

Groenvoederdrogerij Timmerman is een betrouwbare partner voor een constante, hoogwaardige kwaliteit luzerne producten. De luzerne wordt alleen onder ideale omstandigheden verwerkt tot structuurbalen en pellets. Dat maakt de luzerne van Timmerman ideaal voor uw vee, pluimvee en paarden. Zij worden er beter van.

 

100 jaar kennis en ervaring

Familiebedrijf Timmerman is opgericht in 1913. Een hele eeuw en generaties lang wordt er binnen het bedrijf al kennis en ervaring overgedragen. De tijden en technieken zijn veranderd. De aanpak van Timmerman niet. Zij blijft met eigen mensen en machines op het land selecteren en oogsten. En luzerne verwerken tot smakelijke en gezonde producten. Deze eigen productie luzerne is het geheim achter de constante kwaliteit. Groenvoederdrogerij Timmerman is SKAL en GMP+ gecertificeerd.

 

Luzerne: Gezond voor dieren

Luzerne wordt gebruikt als grondstof voor veevoer maar kan ook enkelvoudig aan dieren worden gevoerd. Luzerne is een ideale aanvulling op het ruwvoer rantsoen dankzij de hoge structuur- en voedingswaarde. Met kunstmatig gedroogde luzerne legt u een basis voor een efficiënte productie. De luzerne producten van Timmerman bestaan uit balen en pellets.

 

Gezond voor het land: luzerne loont

Luzerne is niet alleen goed voor dieren. Het telen van luzerne is ook uitstekend voor het land. De penwortels zorgen voor een goede ontwatering van de grond. U hoeft twee jaar niet te ploegen, de arbeidsbehoefte is gering, u bespaart op stikstof en u krijgt meer opbrengst van de volggewassen. Het saldo kan concurreren met tarwe. Timmerman biedt ook de mogelijkheid tot loondrogen en grasdrogen.

 

Bestel hier Luzerne

contact  |  nieuws  |  bestellen

Timmerman

Historie

Producten

Private label

Telers

Nieuws

Contact

Vacatures

Groenvoederdrogerij Timmerman

Kortgeenseweg 3

Postbus 10

4484 ZG KORTGENE

T 0031 113 301651

E info@drogerijtimmerman.nl

 

 

© Groenvoederdrogerij Timmerman | Disclaimer | Privacystatement | Van der Meer Reclameatelier